Gedurende een periode waren wij op zoek naar iets dat ons ijs goed zou kunnen presenteren op diverse lokaties; en zo ontstond onze Mobiele IJssalon. De salon kreeg een geheel eigen uitstraling en bleek uniek in zijn soort. Een ware verrijking op uw evenement!
Door de kersenhouten balies en aanrechten, roestvrijstalen verbindingen en witte vlakken bedrukt met ons frisse logo heeft de salon een hygienische, zuivere en eigentijdse uitstraling. De salon is ongeveer 25 vierkante meter in geheel, maar kan ook in andere formaten worden opgebouwd, hier geldt dat we tegemoet komen aan uw wensen en dat er rekening wordt gehouden met de te bedienen groep/ groepen. De salon is in enkele uren opgebouwd; dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte waarvoor gekozen wordt.

Bij de ontwikkeling van onze Mobiele IJssalon is gelet op de verschillende manieren van presenteren, en bedienen op diverse locaties. Zo kan de salon ingezet worden bij groepen tot 2.500 personen, voor de grotere evenementen, maar kan er ook een luxe buffet worden verzorgd voor kleinere groepen.
Ook in aanbieding van het assortiment zijn er vele mogelijkheden. Naast ons heerlijke Italiaanse ijs kunnen wij fruit, gebak, fruit- en chocoladesausen,slagroom, koffie (in al zijn varianten) en verse fruitsappen aanbieden. Hierbij kunnen wij zeggen dat uw wens voor andere produkten, die u graag wilt voorstellen aan uw publiek, eveneens een plaats krijgen in ons assortiment

IJssalon

IJssalon